文献
J-GLOBAL ID:201202219308099430
整理番号:12A0188703
Lactobacillus paracasei subsp.paracasei NTU 101の薬効とその発酵製品
Beneficial effects of Lactobacillus paracasei subsp. paracasei NTU 101 and its fermented products
著者 (2件):
CHIANG Shen-Shih
(National Chung Hsing Univ., Dep. of Food Sci. and Biotechnology, Coll. of Agriculture and Natural Resources, 250 ...)
,
PAN Tzu-Ming
(National Taiwan Univ., Dep. of Biochemical Sci. and Technol., Coll. of Life Sci., 1, Sec. 4, Roosevelt Road, 10617 ...)
資料名:
Applied Microbiology and Biotechnology
(Applied Microbiology and Biotechnology)
巻:
93
号:
3
ページ:
903-916
発行年:
2012年02月
JST資料番号:
H0764A
ISSN:
0175-7598
CODEN:
EJABDD
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)