文献
J-GLOBAL ID:201202220831699857
整理番号:12A1660357
粉体の水分吸着及び流動性に及ぼす貯蔵条件,配合及び粒径の影響:融解材料混合体の研究
Effects of storage conditions, formulation, and particle size on moisture sorption and flowability of powders: A study of deliquescent ingredient blends
著者 (4件):
STOKLOSA Adam M.
(Dep. of Food Sci., Purdue Univ., 745 Agriculture Mall Drive, West Lafayette, IN 47907, USA)
,
LIPASEK Rebecca A.
(Dep. of Food Sci., Purdue Univ., 745 Agriculture Mall Drive, West Lafayette, IN 47907, USA)
,
TAYLOR Lynne S.
(Dep. of Industrial and Physical Pharmacy, Purdue Univ., 575 Stadium Mall Drive, West Lafayette, IN 47907, USA)
,
MAUER Lisa J.
(Dep. of Food Sci., Purdue Univ., 745 Agriculture Mall Drive, West Lafayette, IN 47907, USA)
資料名:
Food Research International
(Food Research International)
巻:
49
号:
2
ページ:
783-791
発行年:
2012年12月
JST資料番号:
D0633A
ISSN:
0963-9969
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)