文献
J-GLOBAL ID:201202221246375600
整理番号:12A0528953
成熟のさまざまな段階で収穫したナツメヤシ果実(Phoenix dactylifera L.)の揮発分及び非揮発分の化学組成
Volatile and nonvolatile chemical composition of some date fruits (Phoenix dactylifera L.) harvested at different stages of maturity
著者 (8件):
EL AREM Amira
(Higher Inst. of Biotechnology of Monastir, Monastir, TUN)
,
SAAFI Emna B.
(Higher Inst. of Biotechnology of Monastir, Monastir, TUN)
,
FLAMINI Guido
(Sede di Chimica Bioorganica e Biofarmacia, Pisa, ITA)
,
ISSAOUI Manel
(Fac. of Medicine, Monastir, TUN)
,
FERCHICHI Ali
(Inst. Arid Areas of Medenine, Medenine, TUN)
,
HAMMAMI Mohamed
(Fac. of Medicine, Monastir, TUN)
,
HELALL Ahmed N.
(Higher Inst. of Biotechnology of Monastir, Monastir, TUN)
,
ACHOUR Lotfi
(Higher Inst. of Biotechnology of Monastir, Monastir, TUN)
資料名:
International Journal of Food Science and Technology
(International Journal of Food Science and Technology)
巻:
47
号:
3
ページ:
549-555
発行年:
2012年03月
JST資料番号:
B0863A
ISSN:
0950-5423
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)