文献
J-GLOBAL ID:201202221345887249
整理番号:12A0058532
アスパラギンからのアクリルアミド形成における5-ヒドロキシメチル-2-フルフラールの役割に関するモデル研究
Model studies on the role of 5-hydroxymethyl-2-furfural in acrylamide formation from asparagine
著者 (5件):
GOEKMEN Vural
(Dep. of Food Engineering, Hacettepe Univ., 06800 Beytepe, Ankara, TUR)
,
GOEKMEN Vural
(Food Res. Center, Hacettepe Univ., 06800 Beytepe, Ankara, TUR)
,
KOCADAGLI Tolgahan
(Dep. of Food Engineering, Hacettepe Univ., 06800 Beytepe, Ankara, TUR)
,
GOENCUEOGLU Neslihan
(Dep. of Food Engineering, Hacettepe Univ., 06800 Beytepe, Ankara, TUR)
,
MOGOL Burce Atac
(Dep. of Food Engineering, Hacettepe Univ., 06800 Beytepe, Ankara, TUR)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
132
号:
1
ページ:
168-174
発行年:
2012年05月01日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)