文献
J-GLOBAL ID:201202221383974325
整理番号:12A0809911
ブタ筋肉の死後熟成中における筋原線維蛋白質のリン酸化の変化
Changes in phosphorylation of myofibrillar proteins during postmortem development of porcine muscle
著者 (3件):
HUANG Honggang
(Dep. of Food Sci., Fac. of Life Sciences, Univ. of Copenhagen, DK-1958, Frederiksberg, DNK)
,
LARSEN Martin R.
(Dep. of Biochemistry and Molecular Biology, Univ. of Southern Denmark, DNK)
,
LAMETSCH Rene
(Dep. of Food Sci., Fac. of Life Sciences, Univ. of Copenhagen, DK-1958, Frederiksberg, DNK)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
134
号:
4
ページ:
1999-2006
発行年:
2012年10月15日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)