文献
J-GLOBAL ID:201202222057195428
整理番号:12A0607398
フッ素化アミノ酸: 天然蛋白質構造への適合性及び蛋白質-蛋白質相互作用への影響
Fluorinated amino acids: compatibility with native protein structures and effects on protein-protein interactions
著者 (5件):
SALWICZEK Mario
(Freie Univ. Berlin, Berlin, DEU)
,
NYAKATURA Elisabeth K.
(Freie Univ. Berlin, Berlin, DEU)
,
GERLING Ulla I. M.
(Freie Univ. Berlin, Berlin, DEU)
,
YE Shijie
(Freie Univ. Berlin, Berlin, DEU)
,
KOKSCH Beate
(Freie Univ. Berlin, Berlin, DEU)
資料名:
Chemical Society Reviews
(Chemical Society Reviews)
巻:
41
号:
6
ページ:
2135-2171
発行年:
2012年03月21日
JST資料番号:
D0479B
ISSN:
0306-0012
CODEN:
CSRVBR
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)