文献
J-GLOBAL ID:201202222387805621
整理番号:12A0677486
ペクチン-新生の新しい生理活性食品多糖類
Pectin - An emerging new bioactive food polysaccharide
著者 (4件):
MAXWELL Ellen G.
(Inst. of Food Res., Norwich Res. Park, Colney Lane, Norwich, Norfolk NR4 7UA, GBR)
,
BELSHAW Nigel J.
(Inst. of Food Res., Norwich Res. Park, Colney Lane, Norwich, Norfolk NR4 7UA, GBR)
,
WALDRON Keith W.
(Inst. of Food Res., Norwich Res. Park, Colney Lane, Norwich, Norfolk NR4 7UA, GBR)
,
MORRIS Victor J.
(Inst. of Food Res., Norwich Res. Park, Colney Lane, Norwich, Norfolk NR4 7UA, GBR)
資料名:
Trends in Food Science & Technology
(Trends in Food Science & Technology)
巻:
24
号:
2
ページ:
64-73
発行年:
2012年04月
JST資料番号:
W0057A
ISSN:
0924-2244
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)