文献
J-GLOBAL ID:201202222732623060
整理番号:12A1067202
フィチン酸が低く,鉄,亜鉛およびマグネシウムが豊富なエンドウ(Pisum sativum L.):世界的な微量元素の栄養欠乏に対する食品に基づく有望な解決法
Iron-, zinc-, and magnesium-rich field peas (Pisum sativum L.) with naturally low phytic acid: A potential food-based solution to global micronutrient malnutrition
著者 (4件):
AMARAKOON Darshika
(School of Food Systems, North Dakota State Univ., Dept. 7640, 223 Harris Hall, P.O. Box 6050, Fargo, ND 58108-6050, USA)
,
THAVARAJAH Dil
(School of Food Systems, North Dakota State Univ., Dept. 7640, 223 Harris Hall, P.O. Box 6050, Fargo, ND 58108-6050, USA)
,
MCPHEE Kevin
(Dep. of Plant Sciences, North Dakota State Univ., 370G Loftsgard Hall, Dept. 767, P.O. Box 6050, Fargo, ND ...)
,
THAVARAJAH Pushparajah
(School of Food Systems, North Dakota State Univ., Dept. 7640, 223 Harris Hall, P.O. Box 6050, Fargo, ND 58108-6050, USA)
資料名:
Journal of Food Composition and Analysis
(Journal of Food Composition and Analysis)
巻:
27
号:
1
ページ:
8-13
発行年:
2012年08月
JST資料番号:
T0477A
ISSN:
0889-1575
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)