文献
J-GLOBAL ID:201202223180052689
整理番号:12A1223301
Akawiチーズに及ぼすKClでのNaCl置換の影響:化学組成,蛋白質分解,アンギオテンシン変換酵素阻害活性,プロバイオティクス菌の生存,テクスチャープロファイル,および官能特性
The effect of NaCl substitution with KCl on Akawi cheese: Chemical composition, proteolysis, angiotensin-converting enzyme-inhibitory activity, probiotic survival, texture profile, and sensory properties
著者 (4件):
AYYASH M.m.
(School of Biomedical and Health Sciences, Victoria Univ., Werribee Campus, PO Box 14428, Melbourne, Victoria 8001, AUS)
,
SHERKAT F.
(School of Applied Sciences, RMIT Univ., PO Box 2476, Melbourne, Victoria 3001, AUS)
,
SHAH N.p.
(School of Biomedical and Health Sciences, Victoria Univ., Werribee Campus, PO Box 14428, Melbourne, Victoria 8001, AUS)
,
SHAH N.p.
(Food and Nutritional Science-School of Biological Sciences, The Univ. of Hong Kong, Pokfulam Road, Hong Kong)
資料名:
Journal of Dairy Science
(Journal of Dairy Science)
巻:
95
号:
9
ページ:
4747-4759
発行年:
2012年09月
JST資料番号:
C0282A
ISSN:
0022-0302
CODEN:
JDSCAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)