文献
J-GLOBAL ID:201202223342203953
整理番号:12A0677328
酵母Saccharomyces cerevisiaeからの蛋白質およびアルコールデヒドロゲナーゼ放出のための超臨界二酸化炭素の使用
Use of supercritical carbon dioxide for proteins and alcohol dehydrogenase release from yeast Saccharomyces cerevisiae
著者 (4件):
COLNIK M.
(Univ. of Maribor, Fac. of Chemistry and Chemical Engineering, Lab. for Separation Processes and Product Design ...)
,
PRIMOZIC M.
(Univ. of Maribor, Fac. of Chemistry and Chemical Engineering, Lab. for Separation Processes and Product Design ...)
,
KNEZ Z.
(Univ. of Maribor, Fac. of Chemistry and Chemical Engineering, Lab. for Separation Processes and Product Design ...)
,
HABULIN M.
(Univ. of Maribor, Fac. of Chemistry and Chemical Engineering, Lab. for Separation Processes and Product Design ...)
資料名:
Journal of Supercritical Fluids
(Journal of Supercritical Fluids)
巻:
65
ページ:
11-17
発行年:
2012年05月
JST資料番号:
W1591A
ISSN:
0896-8446
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)