文献
J-GLOBAL ID:201202223441980317
整理番号:12A0563491
高分子量ゼラチンの穏やかな加工のための新しい高圧微粉化処理
A new high-pressure micronisation process for the gentle processing of high molecular mass gelatine
著者 (5件):
REIBE Christian
(Lab. for Separation Processes, Fac. of Chemistry and Chemical Engineering, Univ. of Maribor, Smetanova Ulica 17 ...)
,
REIBE Christian
(Wittener Strasse 220, 44803 Bochum, DEU)
,
KNEZ Zeljko
(Lab. for Separation Processes, Fac. of Chemistry and Chemical Engineering, Univ. of Maribor, Smetanova Ulica 17 ...)
,
WEIDNER Eckhard
(Lab. for Separation Processes, Fac. of Chemistry and Chemical Engineering, Univ. of Maribor, Smetanova Ulica 17 ...)
,
WEIDNER Eckhard
(Lehrstuhl fuer verfahrenstechnische Transportprozesse, Ruhr Universitaet Bochum, Universitaetsstrasse 150, 44780 ...)
資料名:
Food and Bioproducts Processing
(Food and Bioproducts Processing)
巻:
90
号:
2
ページ:
79-86
発行年:
2012年04月
JST資料番号:
W0512A
ISSN:
0960-3085
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)