文献
J-GLOBAL ID:201202223885147042
整理番号:12A0438326
選択した加工ライムギ,コムギおよびオオムギ製品におけるin vitro消化性リン濃度の分析
Analysis of in vitro digestible phosphorus content in selected processed rye, wheat and barley products
著者 (4件):
ITKONEN Suvi T.
(Calcium Res. Unit, Div. of Nutrition, Dep. of Food and Environmental Sciences, Univ. of Helsinki, P.O. BOX 66, 00014 ...)
,
EKHOLM Paeivi J.
(Div. of Chemistry and Biochemistry, Dep. of Food and Environmental Sciences, Univ. of Helsinki, P.O. BOX 27, 00014 ...)
,
KEMI Virpi E.
(Calcium Res. Unit, Div. of Nutrition, Dep. of Food and Environmental Sciences, Univ. of Helsinki, P.O. BOX 66, 00014 ...)
,
LAMBERG-ALLARDT Christel J.E.
(Calcium Res. Unit, Div. of Nutrition, Dep. of Food and Environmental Sciences, Univ. of Helsinki, P.O. BOX 66, 00014 ...)
資料名:
Journal of Food Composition and Analysis
(Journal of Food Composition and Analysis)
巻:
25
号:
2
ページ:
185-189
発行年:
2012年03月
JST資料番号:
T0477A
ISSN:
0889-1575
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)