文献
J-GLOBAL ID:201202224519271039
整理番号:12A0809900
トウガラシ(Capsicum spp.)品種由来の親油性及び親水性抽出物における生物活性化合物の抗酸化活性及びレベルの変動
Variation of antioxidant activity and the levels of bioactive compounds in lipophilic and hydrophilic extracts from hot pepper (Capsicum spp.) cultivars
著者 (5件):
BAE Haejin
(Vegetable and Fruit Improvement Center, Dep. of Horticultural Sciences, Texas A&M Univ., Coll. Station, TX 77845, USA)
,
JAYAPRAKASHA G.k.
(Vegetable and Fruit Improvement Center, Dep. of Horticultural Sciences, Texas A&M Univ., Coll. Station, TX 77845, USA)
,
JIFON John
(Vegetable and Fruit Improvement Center, Dep. of Horticultural Sciences, Texas A&M Univ., Coll. Station, TX 77845, USA)
,
JIFON John
(Texas AgriLife Res., Texas A&M Univ., Weslaco, TX 78596, USA)
,
PATIL Bhimanagouda S.
(Vegetable and Fruit Improvement Center, Dep. of Horticultural Sciences, Texas A&M Univ., Coll. Station, TX 77845, USA)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
134
号:
4
ページ:
1912-1918
発行年:
2012年10月15日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)