文献
J-GLOBAL ID:201202226086230254
整理番号:12A1031516
Curcuma longa及びCurcuma manggaの葉は機能性食品特性を示す
Curcuma longa and Curcuma mangga leaves exhibit functional food property
著者 (3件):
LIU Yunbao
(Bioactive Natural Products and Phytoceuticals Lab., Dep. of Horticulture, Michigan State Univ., East Lansing, 48824 ...)
,
NAIR Muraleedharan G.
(Bioactive Natural Products and Phytoceuticals Lab., Dep. of Horticulture, Michigan State Univ., East Lansing, 48824 ...)
,
NAIR Muraleedharan G.
(King Saud Univ., Riyadh, Saudi Arabia)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
135
号:
2
ページ:
634-640
発行年:
2012年11月15日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)