文献
J-GLOBAL ID:201202227277368635
整理番号:12A0771530
薄層クロマト映像法を用いる食品中のホスファチジン酸の定量
Quantification of Phosphatidic Acid in Foodstuffs Using a Thin-Layer-Chromatography-Imaging Technique
著者 (10件):
TANAKA Tamotsu
(Univ. Tokushima Graduate School, Tokushima, JPN)
,
KASSAI Ayaka
(Univ. Tokushima Graduate School, Tokushima, JPN)
,
OHMOTO Mayumi
(Univ. Tokushima Graduate School, Tokushima, JPN)
,
MORITO Katsuya
(Univ. Tokushima Graduate School, Tokushima, JPN)
,
KASHIWADA Yoshiki
(Univ. Tokushima Graduate School, Tokushima, JPN)
,
TAKAISHI Yoshihisa
(Univ. Tokushima Graduate School, Tokushima, JPN)
,
URIKURA Mai
(Fukuyama Univ., Fukuyama, JPN)
,
MORISHIGE Jun-ichi
,
SATOUCHI Kiyoshi
(Fukuyama Univ., Fukuyama, JPN)
,
TOKUMURA Akira
(Univ. Tokushima Graduate School, Tokushima, JPN)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
60
号:
16
ページ:
4156-4161
発行年:
2012年04月25日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)