文献
J-GLOBAL ID:201202227539697988
整理番号:12A1213424
異なる処理法が未活用マメ科植物,Entada scandensのシードカーネルとナタマメ種子の抗酸化剤活性に及ぼす影響
Effect of different processing methods on antioxidant activity of underutilized legumes, Entada scandens seed kernel and Canavalia gladiata seeds
著者 (2件):
SASIPRIYA Gopalakrishnan
(Bharathiar Univ., Tamilnadu, IND)
,
SIDDHURAJU Perumal
(Bharathiar Univ., Tamilnadu, IND)
資料名:
Food and Chemical Toxicology
(Food and Chemical Toxicology)
巻:
50
号:
8
ページ:
2864-2872
発行年:
2012年08月
JST資料番号:
B0937A
ISSN:
0278-6915
CODEN:
FCTOD7
資料種別:
逐次刊行物 (A)
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)