文献
J-GLOBAL ID:201202227800164887
整理番号:12A0230436
ドイツ,オーストリア,スイスからの精密濾過と殺菌が行われたシェルフライフ延長(ESL)ミルクの微生物多様性,品質,シェルフライフ
Microbial biodiversity, quality and shelf life of microfiltered and pasteurized extended shelf life (ESL) milk from Germany, Austria and Switzerland
著者 (5件):
SCHMIDT Verena S.J.
,
KAUFMANN Veronika
,
KULOZIK Ulrich
,
SCHERER Siegfried
,
WENNING Mareike
資料名:
International Journal of Food Microbiology
(International Journal of Food Microbiology)
巻:
154
号:
1-2
ページ:
1-9
発行年:
2012年03月01日
JST資料番号:
A0434C
ISSN:
0168-1605
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)