文献
J-GLOBAL ID:201202228365077639
整理番号:12A0645776
PHAシンターゼの増分切断は結果として生成物特異性の変化を生じる
Incremental truncation of PHA synthases results in altered product specificity
著者 (4件):
WANG Qian
(State Key Lab. of Microbial Technol., National Glycoengineering Res. Center, School of Life Sciences, Shandong Univ. ...)
,
XIA Yongzhen
(State Key Lab. of Microbial Technol., National Glycoengineering Res. Center, School of Life Sciences, Shandong Univ. ...)
,
CHEN Quan
(State Key Lab. of Microbial Technol., National Glycoengineering Res. Center, School of Life Sciences, Shandong Univ. ...)
,
QI Qingsheng
(State Key Lab. of Microbial Technol., National Glycoengineering Res. Center, School of Life Sciences, Shandong Univ. ...)
資料名:
Enzyme and Microbial Technology
(Enzyme and Microbial Technology)
巻:
50
号:
6-7
ページ:
293-297
発行年:
2012年05月10日
JST資料番号:
A0989B
ISSN:
0141-0229
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)