文献
J-GLOBAL ID:201202229319064553
整理番号:12A1050135
クレメンタイン(Citrus clementina Hort.ex Tan.)の成熟度およびカロチノイド含有量に及ぼす着果の影響
Effect of fruit load on maturity and carotenoid content of clementine (Citrus clementina Hort. ex Tan.) fruits
著者 (4件):
POIROUX-GONORD Florine
(INRA, Corsica, FRA)
,
FANCIULLINO Anne-Laure
(INRA, Corsica, FRA)
,
BERTI Liliane
(Lab. Biochimie et Moleculaire du Vegetal, CNRS, Corsica, FRA)
,
URBAN Laurent
(Univ. Avignon, Avignon, FRA)
資料名:
Journal of the Science of Food and Agriculture
(Journal of the Science of Food and Agriculture)
巻:
92
号:
10
ページ:
2076-2083
発行年:
2012年08月15日
JST資料番号:
C0351A
ISSN:
0022-5142
CODEN:
JSFAAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)