文献
J-GLOBAL ID:201202229876328300
整理番号:12A0731206
レオロジー特性,フィルム形成溶液に,そして水蒸気透過性,溶解度,フィルムの不透明性に,及ぼす修飾されたワキシー・とうもろこし澱粉の構造特性の効果
Effect of structural characteristics of modified waxy corn starches on rheological properties, film-forming solutions, and on water vapor permeability, solubility, and opacity of films
著者 (6件):
PEREZ-GALLARDO Alfonso
(Universidad Autonoma de Queretaro, Queretaro, MEX)
,
BELLO-PEREZ Luis A.
(Centro de Desarrollo de Productos Bioticos (CEPROBI), Instituto Politecnico Nacional, Morelos, MEX)
,
GARCIA-ALMENDAREZ Blanca
(Universidad Autonoma de Queretaro, Queretaro, MEX)
,
MONTEJANO-GAITAN Gerardo
(Instituto Tecnologico de Monterrey, Queretaro, MEX)
,
BARBOSA-CANOVAS Gustavo
(Washington State Univ., Washington, USA)
,
REGALADO Carlos
(Universidad Autonoma de Queretaro, Queretaro, MEX)
資料名:
Starch
(Starch)
巻:
64
号:
1/2
ページ:
27-36
発行年:
2012年01月
JST資料番号:
E0130A
ISSN:
0038-9056
CODEN:
STARDD
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)