文献
J-GLOBAL ID:201202230718965228
整理番号:12A1715657
試食パネルによる黒毛和種牛肉の脂肪酸組成,香気成分,呈味成分と食味性との関連に関する研究
Study on the relation between fatty acid composition, flavor, taste component of Japanese black beef meat and eating quality by tasting panel
著者 (6件):
鈴木啓一
(東北大 大学院農学研究科)
,
横田祥子
(東北大 大学院農学研究科)
,
塩浦宏陽
(東北大 大学院農学研究科)
,
飯田文子
(日本女大)
,
山田信一
(家畜改良セ)
,
佐久間弘典
(家畜改良セ)
資料名:
食肉に関する助成研究調査成果報告書
(Final Reports for Research Grants for Meat and Meat Products)
巻:
30
ページ:
61-67
発行年:
2012年11月
JST資料番号:
X0296A
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
日本語 (JA)