文献
J-GLOBAL ID:201202230989535431
整理番号:12A0877124
赤ワインの口腔内感覚特性への非揮発性画分と芳香画分の寄与:ワイン再調製戦略と感覚ソーティングタスク
Contribution of non-volatile and aroma fractions to in-mouth sensory properties of red wines: Wine reconstitution strategies and sensory sorting task
著者 (6件):
SAENZ-NAVAJAS Maria-pilar
(Dep. of Chemistry, Univ. of La Rioja, Madre de Dios 51, E-26006 Logrono, La Rioja, ESP)
,
CAMPO Eva
(Lab. for Aroma Analysis and Enology, Aragon Inst. of Engineering Res. (I3A), Dep. of Analytical Chemistry, Fac. of ...)
,
AVIZCURI Jose Miguel
(Dep. of Chemistry, Univ. of La Rioja, Madre de Dios 51, E-26006 Logrono, La Rioja, ESP)
,
VALENTIN Dominique
(UMR CSG 5170 CNRS INRA UB. CESG, 15 Rue Hugues Picardet, 21000 Dijon, FRA)
,
FERNANDEZ-ZURBANO Purificacion
(Dep. of Chemistry, Univ. of La Rioja, Madre de Dios 51, E-26006 Logrono, La Rioja, ESP)
,
FERREIRA Vicente
(Lab. for Aroma Analysis and Enology, Aragon Inst. of Engineering Res. (I3A), Dep. of Analytical Chemistry, Fac. of ...)
資料名:
Analytica Chimica Acta
(Analytica Chimica Acta)
巻:
732
ページ:
64-72
発行年:
2012年06月30日
JST資料番号:
A0394A
ISSN:
0003-2670
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)