文献
J-GLOBAL ID:201202231170887173
整理番号:12A0685169
HPLC-DAD-MSnによるマンゴスチン(Garcinia mangostana L.)の仮種皮および果皮およびマンゴスチン含有機能性飲料由来キサントンのキャラクタリゼーションおよび定量
Characterisation and quantification of xanthones from the aril and pericarp of mangosteens (Garcinia mangostana L.) and a mangosteen containing functional beverage by HPLC-DAD-MS n
著者 (5件):
WITTENAUER Judith
(Fraunhofer Inst. for Process Engineering and Packaging, Dep. of Process Engineering, Giggenhauser Str. 35, D-85354 ...)
,
WITTENAUER Judith
(Hohenheim Univ., Inst. of Food Sci. and Biotechnology, Chair Plant Foodstuff Technol., Garbenstrasse 25, D-70599 ...)
,
FALK Susanne
(Hohenheim Univ., Inst. of Food Sci. and Biotechnology, Chair Plant Foodstuff Technol., Garbenstrasse 25, D-70599 ...)
,
SCHWEIGGERT-WEISZ Ute
(Fraunhofer Inst. for Process Engineering and Packaging, Dep. of Process Engineering, Giggenhauser Str. 35, D-85354 ...)
,
CARLE Reinhold
(Hohenheim Univ., Inst. of Food Sci. and Biotechnology, Chair Plant Foodstuff Technol., Garbenstrasse 25, D-70599 ...)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
134
号:
1
ページ:
445-452
発行年:
2012年09月01日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)