文献
J-GLOBAL ID:201202231286654800
整理番号:12A0837764
燻製ビーフステーキ及びシチメンチョウテンダー製品におけるリステリア菌の生存に及ぼす包装及び貯蔵時間の影響
Effect of Packaging and Storage Time on Survival of Listeria monocytogenes on Kippered Beef Steak and Turkey Tenders
著者 (7件):
UPPAL Kamaldeep K.
(Oberto Sausage Co., WA)
,
UPPAL Kamaldeep K.
(Kansas State Univ., KS, USA)
,
GETTY Kelly J. K.
(Kansas State Univ., KS, USA)
,
BOYLE Elizabeth A. E.
(Kansas State Univ., KS, USA)
,
HARPER Nigel M.
(Kansas State Univ., KS, USA)
,
LOBATON-SULABO April Shayne S.
(Kansas State Univ., KS, USA)
,
BARRY Bruce
(Oberto Sausage Co., WA)
資料名:
Journal of Food Science
(Journal of Food Science)
巻:
77
号:
1/3
ページ:
M57-M60
発行年:
2012年01月
JST資料番号:
C0005A
ISSN:
0022-1147
CODEN:
JFDSAZ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)