文献
J-GLOBAL ID:201202232371713366
整理番号:12A0438323
イギリスで一般的に摂取されている南アジア食品のカロチノイドおよびレチノール組成
Carotenoid and retinol composition of South Asian foods commonly consumed in the UK
著者 (3件):
KHOKHAR Santosh
(School of Food Sci. & Nutrition, Univ. of Leeds, Leeds, GBR)
,
ROE Mark
(Inst. of Food Res., Norwich, NR4 7UA, GBR)
,
SWAN Gillian
(Diet and Nutrition Surveys Team, Nutrition Div., Food Standards Agency, London, GBR)
資料名:
Journal of Food Composition and Analysis
(Journal of Food Composition and Analysis)
巻:
25
号:
2
ページ:
166-172
発行年:
2012年03月
JST資料番号:
T0477A
ISSN:
0889-1575
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)