文献
J-GLOBAL ID:201202233616371454
整理番号:12A1611967
バジリカータ地方(南部イタリア)の伝統的チーズであるPecorino di Filiano PDOの微生物多様性および微生物動力学
Microbial diversity and dynamics of Pecorino di Filiano PDO, a traditional cheese of Basilicata region (Southern Italy)
著者 (2件):
BONOMO Maria G
(Universita degli Studi della Basilicata, Potenza, ITA)
,
SALZANO Giovanni
(Universita degli Studi della Basilicata, Potenza, ITA)
資料名:
International Journal of Dairy Technology
(International Journal of Dairy Technology)
巻:
65
号:
4
ページ:
531-541
発行年:
2012年11月
JST資料番号:
E0057A
ISSN:
1364-727X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)