文献
J-GLOBAL ID:201202234243343672
整理番号:12A0569021
果物のマイクロ波乾燥のモデリング II:マイクロ波脱水プロセスに関する浸透前処理の効果
Modeling of Microwave Drying of Fruits. Part II: Effect of Osmotic Pretreatment on the Microwave Dehydration Process
著者 (3件):
ARBALLO J. R.
(Universidad Nacional de La Plata, ARG)
,
CAMPANONE L. A.
(Universidad Nacional de La Plata, ARG)
,
MASCHERONI R. H.
(Universidad Nacional de La Plata, ARG)
資料名:
Drying Technology
(Drying Technology)
巻:
30
号:
1-4
ページ:
404-415
発行年:
2012年01月
JST資料番号:
H0915A
ISSN:
0737-3937
CODEN:
DRTEDQ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)