文献
J-GLOBAL ID:201202234753473562
整理番号:12A0057578
ペーストの高圧均質化による変性澱粉-数種構造的および物理化学的側面
Starch modified by high-pressure homogenisation of the pastes - Some structural and physico-chemical aspects
著者 (4件):
LE THANH-BLICHARZ Joanna
(Inst. of Agricultural and Food Biotechnology, Dep. of Concentrates and Starch Products in Poznan, ul. Starolecka 40 ...)
,
LEWANDOWICZ Grazyna
(Univ. of Life Sci., Dep. of Biotechnology and Food Microbiology, ul. Wojska Polskiego 48, 60-627 Poznan, POL)
,
BLASZCZAK Wioletta
(Inst. of Animal Reproduction and Food Res. of Polish Acad. of Sciences, Div. of Food Sci., ul. Tuwima 10, 10-747 ...)
,
PROCHASKA Krystyna
(Poznan Univ. of Technol., Inst. of Chemical Technol. and Engineering, Pl. M. Sklodowskiej Curie 2, 60-965 Poznan, POL)
資料名:
Food Hydrocolloids
(Food Hydrocolloids)
巻:
27
号:
2
ページ:
347-354
発行年:
2012年06月
JST資料番号:
E0877B
ISSN:
0268-005X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)