文献
J-GLOBAL ID:201202235053745002
整理番号:12A0593509
凍結乾燥トゲバンレイシ果肉の品質パラメータに及ぼす凍結速度の影響
Effect of freezing rate on quality parameters of freeze dried soursop fruit pulp
著者 (3件):
CEBALLOS Adela Maria
(Departamento de Ingenieria, Universidad de Caldas, Cl. 65 No. 26-10, Manizales, Colombia)
,
GIRALDO Gloria Ines
(Instituto de Biotecnologia y Agroindustria, Departamento de Fisica y Quimica, Universidad Nacional de Colombia Sede ...)
,
ORREGO Carlos Eduardo
(Instituto de Biotecnologia y Agroindustria, Departamento de Fisica y Quimica, Universidad Nacional de Colombia Sede ...)
資料名:
Journal of Food Engineering
(Journal of Food Engineering)
巻:
111
号:
2
ページ:
360-365
発行年:
2012年07月
JST資料番号:
C0838B
ISSN:
0260-8774
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)