文献
J-GLOBAL ID:201202235127227475
整理番号:12A1032365
抗微生物剤としてサトウモロコシシロップにより機能化した銀糖ナノ粒子
Silver glyconanoparticles functionalized with sugars of sweet sorghum syrup as an antimicrobial agent
著者 (4件):
KUMAR C. Ganesh
(Chemical Biology Lab., Natural Products Chemistry Div., Indian Inst. of Chemical Technol., Uppal Road, Hyderabad 500 ...)
,
MAMIDYALA Suman Kumar
(Chemical Biology Lab., Natural Products Chemistry Div., Indian Inst. of Chemical Technol., Uppal Road, Hyderabad 500 ...)
,
REDDY M. Narsi
(Chemical Biology Lab., Natural Products Chemistry Div., Indian Inst. of Chemical Technol., Uppal Road, Hyderabad 500 ...)
,
REDDY Belum V.S.
(International Crops Res. Inst. for the Semi-Arid Tropics, Patancheru, Hyderabad 502 324, Andhra Pradesh, IND)
資料名:
Process Biochemistry
(Process Biochemistry)
巻:
47
号:
10
ページ:
1488-1495
発行年:
2012年10月
JST資料番号:
C0250B
ISSN:
1359-5113
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)