文献
J-GLOBAL ID:201202235361915172
整理番号:12A0058533
低脂肪低グルテンペストリーの生産のためのモノグリセリドヒドロゲルの使用
Use of monoglyceride hydrogel for the production of low fat short dough pastry
著者 (5件):
MANZOCCO Lara
(Dipartimento di Scienze degli Alimenti, Via Sondrio 2/a, 33100 Udine, ITA)
,
ANESE Monica
(Dipartimento di Scienze degli Alimenti, Via Sondrio 2/a, 33100 Udine, ITA)
,
CALLIGARIS Sonia
(Dipartimento di Scienze degli Alimenti, Via Sondrio 2/a, 33100 Udine, ITA)
,
QUARTA Barbara
(Dipartimento di Scienze degli Alimenti, Via Sondrio 2/a, 33100 Udine, ITA)
,
NICOLI Maria Cristina
(Dipartimento di Scienze degli Alimenti, Via Sondrio 2/a, 33100 Udine, ITA)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
132
号:
1
ページ:
175-180
発行年:
2012年05月01日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)