文献
J-GLOBAL ID:201202235493902169
整理番号:12A0259194
亜臨界状態での水溶性エタノールでの抽出により脱脂米糠から得られた抽出物の特性
Properties of Extract Obtained from Defatted Rice Bran by Extraction with Aqueous Ethanol under Subcritical Conditions
著者 (4件):
CHIOU Tai-Ying
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
,
NEOH Tze Loon
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
,
KOBAYASHI Takashi
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
,
ADACHI Shuji
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
18
号:
1
ページ:
37-45
発行年:
2012年01月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)