文献
J-GLOBAL ID:201202235836480885
整理番号:12A1328243
冷蔵貯蔵時の調理済み鶏肉における脂質酸化に及ぼす天然酸化防止剤組合せの影響
Effect of natural antioxidant combinations on lipid oxidation in cooked chicken meat during refrigerated storage
著者 (5件):
SAMPAIO G.r.
(Dep. of Nutrition, School of Public Health, Univ. of Sao Paulo (USP), BRA)
,
SAMPAIO G.r.
(PRONUT - FCF/FEA/FSP, School of Public Health, Univ. of Sao Paulo (USP), BRA)
,
SALDANHA T.
(Dep. of Food Technol. - Rural Federal Univ. of Rio de Janeiro (UFRRJ), BRA)
,
SOARES R.a.m.
(Dep. of Nutrition, School of Public Health, Univ. of Sao Paulo (USP), BRA)
,
TORRES E.a.f.s.
(Dep. of Nutrition, School of Public Health, Univ. of Sao Paulo (USP), BRA)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
135
号:
3
ページ:
1383-1390
発行年:
2012年12月01日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)