文献
J-GLOBAL ID:201202235952640830
整理番号:12A1430854
乾燥ワカメ(Undaria pinnatifida)およびワカメ粉含有焼き製品(スコーン類)におけるフコキサンチンの安定性
Stability of Fucoxanthin in Dried Undaria Pinnatifida (Wakame) and Baked Products (Scones) Containing Wakame Powder
著者 (10件):
SUGIMURA Rumiko
(Hokkaido Univ., Hakodate, JPN)
,
SUGIMURA Rumiko
(Hokkaido Bunkyo Univ., Eniwa, JPN)
,
SUDA Masatake
(Hokkaido Univ., Hakodate, JPN)
,
SHO Ayumi
(Hokkaido Univ., Hakodate, JPN)
,
TAKAHASHI Tomoya
(Hokkaido Univ., Hakodate, JPN)
,
SASHIMA Tokutake
(Hokkaido Univ., Hakodate, JPN)
,
ABE Masayuki
(Hokkaido Univ., Hakodate, JPN)
,
ABE Masayuki
(Kaneka Co., Osaka, JPN)
,
HOSOKAWA Masashi
(Hokkaido Univ., Hakodate, JPN)
,
MIYASHITA Kazuo
(Hokkaido Univ., Hakodate, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
18
号:
5
ページ:
687-693
発行年:
2012年09月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)