文献
J-GLOBAL ID:201202237199772667
整理番号:12A0058550
ピーマンの味: 味の官能検査に関係した新鮮なピーマン(Capsicum annuum)の揮発性及び不揮発性化合物
A taste of sweet pepper: Volatile and non-volatile chemical composition of fresh sweet pepper (Capsicum annuum) in relation to sensory evaluation of taste
著者 (9件):
EGGINK P.m.
(Rijk Zwaan Breeding B.V., P.O. Box 40, 2678 ZG De Lier, NLD)
,
EGGINK P.m.
(Graduate School Experimental Plant Sciences, Wageningen, NLD)
,
MALIEPAARD C.
(Wageningen UR Plant Breeding, Wageningen Univ. & Res. Centre, P.O. Box 386, 6700 AJ Wageningen, NLD)
,
TIKUNOV Y.
(Wageningen UR Plant Breeding, Wageningen Univ. & Res. Centre, P.O. Box 386, 6700 AJ Wageningen, NLD)
,
TIKUNOV Y.
(Centre for BioSystems Genomics, P.O. Box 98, 6700 AB Wageningen, NLD)
,
HAANSTRA J.p.w.
(Rijk Zwaan Breeding B.V., P.O. Box 40, 2678 ZG De Lier, NLD)
,
BOVY A.g.
(Wageningen UR Plant Breeding, Wageningen Univ. & Res. Centre, P.O. Box 386, 6700 AJ Wageningen, NLD)
,
BOVY A.g.
(Centre for BioSystems Genomics, P.O. Box 98, 6700 AB Wageningen, NLD)
,
VISSER R.g.f.
(Wageningen UR Plant Breeding, Wageningen Univ. & Res. Centre, P.O. Box 386, 6700 AJ Wageningen, NLD)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
132
号:
1
ページ:
301-310
発行年:
2012年05月01日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)