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文献
J-GLOBAL ID:201202237245247467   整理番号:12A0676660

小麦粉およびコムギふすま懸濁液からの水放出の熱重量分析

Thermogravimetric analysis of water release from wheat flour and wheat bran suspensions
著者 (3件):
ROOZENDAAL Hajo
(Food and Bioprocessing Sciences Group, Dep. of Food and Nutritional Sciences, Univ. of Reading, Reading, Berkshire ...)
ABU-HARDAN Madian
(Applied Sci. Dep., Nestle Product Technol. Centre, York, GBR)
FRAZIER Richard A.
(Food and Bioprocessing Sciences Group, Dep. of Food and Nutritional Sciences, Univ. of Reading, Reading, Berkshire ...)

資料名:
Journal of Food Engineering  (Journal of Food Engineering)

巻: 111  号:ページ: 606-611  発行年: 2012年08月 
JST資料番号: C0838B  ISSN: 0260-8774  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: イギリス (GBR)  言語: 英語 (EN)
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