文献
J-GLOBAL ID:201202237329754275
整理番号:12A1328480
貯蔵中におけるプロセスチーズ中のListeria monocytogenes細胞減少の反応速度論
Kinetics of Listeria monocytogenes cell reduction in processed cheese during storage
著者 (4件):
ANGELIDIS Apostolos S.
(Lab. of Milk Hygiene and Technol., Dep. of Food Hygiene and Technol., Fac. of Veterinary Medicine, Aristotle Univ. ...)
,
PAPAGEORGIOU Demetrios K.
(Lab. of Milk Hygiene and Technol., Dep. of Food Hygiene and Technol., Fac. of Veterinary Medicine, Aristotle Univ. ...)
,
TYROVOUZIS Nikolaos A.
(Dep. of Chemical Engineering, Aristotle Univ. of Thessaloniki, 54124 Thessaloniki, GRC)
,
STOFOROS Nikolaos G.
(Dep. of Food Sci. and Technol., Agricultural Univ. of Athens, 11855 Athens, GRC)
資料名:
Food Control
(Food Control)
巻:
29
号:
1
ページ:
18-21
発行年:
2013年01月
JST資料番号:
W0246A
ISSN:
0956-7135
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)