文献
J-GLOBAL ID:201202237530310261
整理番号:12A1544410
Erzincan(トルコ東部)からのクルミ(J. regia L.)とDiyarbakir(トルコ南東部)からのピスタチオ(P. vera L.)の脂肪酸,トコフェロール,セレン,および総カロチン
Fatty acids, tocopherols, selenium and total carotene of pistachios (P. vera L.) from Diyarbakir (Southestern Turkey) and walnuts (J. regia L.) from Erzincan (Eastern Turkey)
著者 (5件):
OEZRENK K.
(Yuezuencue Yil Univ., TUR)
,
JAVIDIPOUR I.
(Yuezuencue Yil Univ., TUR)
,
YARILGAC T.
(Ordu Univ., TUR)
,
BALTA F.
(Ordu Univ., TUR)
,
GUENDOGDU M.
(Yuezuencue Yil Univ., TUR)
資料名:
Food Science and Technology International
(Food Science and Technology International)
巻:
18
号:
1
ページ:
55-62
発行年:
2012年02月
JST資料番号:
A1580A
ISSN:
1082-0132
資料種別:
逐次刊行物 (A)
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)