文献
J-GLOBAL ID:201202237570701212
整理番号:12A1656473
クロニンジンジュース濃縮物保蔵中のアントシアニン分解及びポリメリック色素形成の反応速度論
Kinetics of anthocyanin degradation and polymeric colour formation in black carrot juice concentrates during storage
著者 (2件):
TUERKYLMAZ Meltem
(Golbasi District Directorate of Agriculture, Ministry of Food, Agriculture and Animal Husbandry, Ankara, TUR)
,
OEZKAN Mehmet
(Ankara Univ., Ankara, TUR)
資料名:
International Journal of Food Science and Technology
(International Journal of Food Science and Technology)
巻:
47
号:
11
ページ:
2273-2281
発行年:
2012年11月
JST資料番号:
B0863A
ISSN:
0950-5423
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)