文献
J-GLOBAL ID:201202238072400490
整理番号:12A0948940
有機及び通常栽培のセイヨウタンポポ(Taraxacum officinale)及びレタス(Lactuca sativa)中の硝酸塩含量: 摂取評価
Nitrate content in dandelion (Taraxacum officinale) and lettuce (Lactuca sativa) from organic and conventional origin: intake assessment
著者 (3件):
GORENJAK Alenka Hmelak
(Univ. Maribor, Maribor, SVN)
,
KOLEZNIK Urska Rizman
(Agriculture and Forest Institution Maribor, Maribor, SVN)
,
CENCIC Avrelija
(Univ. Maribor, Maribor, SVN)
資料名:
Food Additives & Contaminants. Part B: Surveillance
(Food Additives & Contaminants. Part B: Surveillance)
巻:
5
号:
2
ページ:
93-99
発行年:
2012年06月
JST資料番号:
W2245A
ISSN:
1939-3210
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)