文献
J-GLOBAL ID:201202238652283792
整理番号:12A1077500
糖をドープしたMgB2超伝導体における相生成および臨界電流密度に対するCu添加の作用
The Effect of Cu Addition on the Phase Formation and Critical Current Density in the Sugar Doped MgB2 Superconductor
著者 (3件):
MA Zongqing
(Tianjin Univ., Tianjin Key Lab of Composite and Functional Materials, School of Materials Sci. & Engineering, 300072 ...)
,
LIU Yongchang
(Tianjin Univ., Tianjin Key Lab of Composite and Functional Materials, School of Materials Sci. & Engineering, 300072 ...)
,
CAI Qi
(Tianjin Univ., Tianjin Key Lab of Composite and Functional Materials, School of Materials Sci. & Engineering, 300072 ...)
資料名:
Journal of Superconductivity and Novel Magnetism
(Journal of Superconductivity and Novel Magnetism)
巻:
25
号:
6
ページ:
1683-1688
発行年:
2012年08月
JST資料番号:
W0180A
ISSN:
1557-1939
資料種別:
逐次刊行物 (A)
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)