文献
J-GLOBAL ID:201202238775659444
整理番号:12A0604238
ラットにおいて植物ポリフェノールは出血/蘇生後の肝臓損傷をNF-カッパBによるアポトーシス,酸化ストレス,炎症の阻害により軽減する
Plant polyphenols attenuate hepatic injury after hemorrhage/resuscitation by inhibition of apoptosis, oxidative stress, and inflammation via NF-kappaB in rats
著者 (7件):
RELJA Borna
(Hospitals of the Goethe-University Frankfurt am Main, Dep. of Trauma, Hand and Reconstructive Surgery, 60590 ...)
,
TOETTEL Eva
(Hospitals of the Goethe-University Frankfurt am Main, Dep. of Trauma, Hand and Reconstructive Surgery, 60590 ...)
,
BREIG Lara
(Hospitals of the Goethe-University Frankfurt am Main, Dep. of Trauma, Hand and Reconstructive Surgery, 60590 ...)
,
HENRICH Dirk
(Hospitals of the Goethe-University Frankfurt am Main, Dep. of Trauma, Hand and Reconstructive Surgery, 60590 ...)
,
SCHNEIDER Heinz
(HealthEcon AG, 4051, Basle, CHE)
,
MARZI Ingo
(Hospitals of the Goethe-University Frankfurt am Main, Dep. of Trauma, Hand and Reconstructive Surgery, 60590 ...)
,
LEHNERT Mark
(Hospitals of the Goethe-University Frankfurt am Main, Dep. of Trauma, Hand and Reconstructive Surgery, 60590 ...)
資料名:
European Journal of Nutrition
(European Journal of Nutrition)
巻:
51
号:
3
ページ:
311-321
発行年:
2012年04月
JST資料番号:
C0778B
ISSN:
1436-6207
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)