文献
J-GLOBAL ID:201202239377491505
整理番号:12A0335049
有機栽培されたコムギは健康食品としてのトコフェロールとトコトリエノールの資源であるのか?
Is organically produced wheat a source of tocopherols and tocotrienols for health food?
著者 (6件):
HUSSAIN Abrar
(The Swedish Univ. of Agricultural Sciences, Dep. of Agrosystems, Box 104, SE-23053, Alnarp, SWE)
,
LARSSON Hans
(The Swedish Univ. of Agricultural Sciences, Dep. of Agrosystems, Box 104, SE-23053, Alnarp, SWE)
,
OLSSON Marie E.
(Dep. of Horticulture, Swedish Univ. of Agricultural Sciences, Box 103, SE-23053, Alnarp, SWE)
,
KUKTAITE Ramune
(The Swedish Univ. of Agricultural Sciences, Dep. of Agrosystems, Box 104, SE-23053, Alnarp, SWE)
,
GRAUSGRUBER Heinrich
(Dep. of Crop Sciences, BOKU-University of Natural Resources and Life Sciences, Konrad-Lorenz-Str. 24, 3430 Tulln, AUT)
,
JOHANSSON Eva
(The Swedish Univ. of Agricultural Sciences, Dep. of Agrosystems, Box 104, SE-23053, Alnarp, SWE)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
132
号:
4
ページ:
1789-1795
発行年:
2012年06月15日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)