文献
J-GLOBAL ID:201202241052752544
整理番号:12A0653766
オオムギ外皮および亜麻仁外皮抽出物由来生理活性化合物を強化した中国の蒸しパンの開発
Development of Chinese steamed bread enriched in bioactive compounds from barley hull and flaxseed hull extracts
著者 (4件):
HAO Meili
(Dep. of Food Sci., Univ. of Manitoba, Winnipeg, MB, Canada R3T 2N2)
,
HAO Meili
(Richardson Centre for Functional Foods & Nutraceuticals, Smartpark, Univ. of Manitoba, Winnipeg, MB, Canada R3T 2N2)
,
BETA Trust
(Dep. of Food Sci., Univ. of Manitoba, Winnipeg, MB, Canada R3T 2N2)
,
BETA Trust
(Richardson Centre for Functional Foods & Nutraceuticals, Smartpark, Univ. of Manitoba, Winnipeg, MB, Canada R3T 2N2)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
133
号:
4
ページ:
1320-1325
発行年:
2012年08月15日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)