文献
J-GLOBAL ID:201202241249081447
整理番号:12A0365019
ミレット穀粒の酸化防止活性に対する加工の影響
Effect of processing on the antioxidant activity of millet grains
著者 (3件):
CHANDRASEKARA Anoma
(Dep. of Biochemistry, Memorial Univ. of Newfoundland, St. John’s, NL, Canada A1B 3X9)
,
NACZK Marian
(Dep. of Human Nutrition, St. Francis Xavier Univ., Antigonish, NS, Canada B2G 2W5)
,
SHAHIDI Fereidoon
(Dep. of Biochemistry, Memorial Univ. of Newfoundland, St. John’s, NL, Canada A1B 3X9)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
133
号:
1
ページ:
1-9
発行年:
2012年07月01日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)