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文献
J-GLOBAL ID:201202243286863628   整理番号:12A1544430

冷蔵貯蔵中の真空調理した低温および高温充填技術プロセスにより処理したフィッシュカレーの品質と安全性

Quality and safety of fish curry processed by sous vide cook chilled and hot filled technology process during refrigerated storage
著者 (3件):
SHAKILA R Jeya
(Tamilnadu Veterinary and Animal Sci. Univ., Tamilnadu, IND)
RAJ B Edwin
(Tamilnadu Veterinary and Animal Sci. Univ., Tamilnadu, IND)
FELIX N
(Tamilnadu Veterinary and Animal Sci. Univ., Tamilnadu, IND)

資料名:
Food Science and Technology International  (Food Science and Technology International)

巻: 18  号:ページ: 261-269  発行年: 2012年06月 
JST資料番号: A1580A  ISSN: 1082-0132  資料種別: 逐次刊行物 (A)
発行国: イギリス (GBR)  言語: 英語 (EN)
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