文献
J-GLOBAL ID:201202245334203352
整理番号:12A1203808
料理の頻度は台湾の高齢者の生存率を高めるかもしれない
Cooking frequency may enhance survival in Taiwanese elderly
著者 (7件):
CHEN Rosalind Chia-Yu
(National Health Res. Inst., Miaoli Cunty, TWN)
,
LEE Meei-Shyuan
(National Defense Medical Center, Taipei, TWN)
,
LEE Meei-Shyuan
(Monash Univ., Melbourne, AUS)
,
CHANG Yu-Hung
(National Health Res. Inst., Miaoli Cunty, TWN)
,
WAHLQVIST Mark L
(National Health Res. Inst., Miaoli Cunty, TWN)
,
WAHLQVIST Mark L
(National Defense Medical Center, Taipei, TWN)
,
WAHLQVIST Mark L
(Monash Univ., Melbourne, AUS)
資料名:
Public Health Nutrition
(Public Health Nutrition)
巻:
15
号:
7
ページ:
1142-1149
発行年:
2012年07月
JST資料番号:
W1709A
ISSN:
1368-9800
資料種別:
逐次刊行物 (A)
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)