文献
J-GLOBAL ID:201202245573724992
整理番号:12A1507566
赤キャベツからのアントシアニンの抽出と吸着を用いた精製
Extraction of anthocyanins from red cabbage and purification using adsorption
著者 (3件):
CHANDRASEKHAR J.
(Dep. of Food Engineering, Central Food Technological Res. Inst., Council of Scientific and Industrial Res., Mysore ...)
,
MADHUSUDHAN M.c.
(Dep. of Food Engineering, Central Food Technological Res. Inst., Council of Scientific and Industrial Res., Mysore ...)
,
RAGHAVARAO K.s.m.s.
(Dep. of Food Engineering, Central Food Technological Res. Inst., Council of Scientific and Industrial Res., Mysore ...)
資料名:
Food and Bioproducts Processing
(Food and Bioproducts Processing)
巻:
90
号:
4
ページ:
615-623
発行年:
2012年10月
JST資料番号:
W0512A
ISSN:
0960-3085
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)