文献
J-GLOBAL ID:201202245901251959
整理番号:12A1660094
赤肉オレンジジュース及びオリーブ工場廃水からの曇り点抽出によるフェノール及びカロチノイドの分離における危険性の低い界面活性剤の適合性評価
Evaluation of the suitability of low hazard surfactants for the separation of phenols and carotenoids from red-flesh orange juice and olive mill wastewater using cloud point extraction
著者 (6件):
KATSOYANNOS Evagelos
(Technological Educational Institution of Athens, Egaleo, Athens, GRC)
,
GORTZI Olga
(Technological Educational Institution of Larissa, Karditsa, GRC)
,
CHATZILAZAROU Arhontoula
(Technological Educational Institution of Athens, Egaleo, Athens, GRC)
,
ATHANASIADIS Vasilios
(Technological Educational Institution of Larissa, Karditsa, GRC)
,
TSAKNIS John
(Technological Educational Institution of Athens, Egaleo, Athens, GRC)
,
LALAS Stavros
(Technological Educational Institution of Larissa, Karditsa, GRC)
資料名:
Journal of Separation Science
(Journal of Separation Science)
巻:
35
号:
19
ページ:
2665-2670
発行年:
2012年10月
JST資料番号:
A0139B
ISSN:
1615-9306
CODEN:
JSSCCJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)