文献
J-GLOBAL ID:201202245958366809
整理番号:12A0724673
カラマンシー(Citrus microcarpa)の特性化 パート1:果皮における揮発分,芳香様式及びフェノール酸
Characterisation of calamansi (Citrus microcarpa). Part I: Volatiles, aromatic profiles and phenolic acids in the peel
著者 (6件):
CHEONG Mun Wai
(Food Sci. and Technol. Programme, c/o Dep. of Chemistry, National Univ. of Singapore, Sci. Drive 2, Singapore 117543 ...)
,
CHONG Zhi Soon
(Food Sci. and Technol. Programme, c/o Dep. of Chemistry, National Univ. of Singapore, Sci. Drive 2, Singapore 117543 ...)
,
LIU Shao Quan
(Food Sci. and Technol. Programme, c/o Dep. of Chemistry, National Univ. of Singapore, Sci. Drive 2, Singapore 117543 ...)
,
ZHOU Weibiao
(Food Sci. and Technol. Programme, c/o Dep. of Chemistry, National Univ. of Singapore, Sci. Drive 2, Singapore 117543 ...)
,
CURRAN Philip
(Firmenich Asia Pte. Ltd., 10 Tuas West Road, Singapore 638377, SGP)
,
BIN YU
(Firmenich Asia Pte. Ltd., 10 Tuas West Road, Singapore 638377, SGP)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
134
号:
2
ページ:
686-695
発行年:
2012年09月15日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)